reklama

Klub FAMU opět v provozu!

reklama

Klub FAMU dostává novou tvář. Vstřícnou a přátelskou ke všem hladovým, žíznivým, chtivým kvalitních kulturních zážitků či posezení v přívětivém, kreativním prostředí. Ideálně dostupné umístění na Smetanově nábřeží v centru Prahy, výborné jídlo za rozumné ceny a program napříč žánry povyšují Klub FAMU na mimořádně zajímavé místo! 

Primárně cílíme na studenty, ať už FAMU nebo jiných univerzit, ale s radostí vítáme každého návštěvníka. Programovým zaměřením se klub profiluje spíš jako alternativní scéna, hlavním dramaturgem je Václav Havelka. Každou středu pořádáme jazzové večery, každý pátek party s elektronickou hudbou, ve čtvrtek a v sobotu tady zní house, reggae, indie pop, rock… v plánu jsou koncerty, výstavy či autorská čtení. Pondělky a úterky rádi poskytneme studentům pro jejich aktivity,“ zve Martin Šrámek a Ondřej Kobza, kteří spolu se svým týmem Klub FAMU nově provozují.

V prosinci, 14. 12., se v Klubu FAMU koná tradiční Vánoční večírek Peter Pan Complex s premiérou nového singlu a klipu ke skladbě Unsteady Heels. Afterparty zahájí DJ setem Jiří Burian. Pravidelný středeční Little Friday Jam Session 20. 12. ovládne Molotow Moloch Quartet – objev pražské jazz/fusion scény.

Poslední šance ještě letos v Praze slyšet Nauzea Orchestra a skladby z jejich aktuální desky Štěstí se naskytne 22. 12. Kromě Nauzey Orchestra vystoupí Nesbitt’s Inequality a na závěr večera se představí nový elektronický projekt THRU. DJ Ondřej Štindl zahraje na silvestrovský večer. Večerní program klubu začíná vždy ve 22 hod a vstupné se pohybuje mezi 100 – 150 Kč, za zvýhodněné ceny jej pořídíte v předprodeji.

Klub FAMU je otevřen od pondělí do pátku od 10 do 04 hod, v sobotu od 18 hod a v neděli je zavřeno. Pro soukromé akce a party je možný provoz do 05 hod ráno. Vaří se každý všední den – skvěle a za velmi příznivé ceny! V nabídce jsou čtyři druhy menu: ráno snídaně a svačiny, pak obědové (vždy s jedním veganským jídlem), večerní menu a od zhruba 21 hodin noční menu, které je možné zakoupit až do zavíračky.

„Jde nám o to, aby se návštěvníci dobře najedli v kteroukoli denní i noční hodinu a nemuseli být odkázáni na oříšky či chipsy. S menu nám pomáhá nutriční poradce, používáme kvalitní ingredience, oblíbené jsou třeba naše domácí limonády,“ dodává Martin Šrámek.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama