reklama

Zdeněk Pohlreich otevřel další dveře moderní a kvalitní gastronomii

reklama

Zdeněk Pohlreich v těchto dnech otevřel svou další restauraci. Tentokrát jde o zcela nový koncept s názvem Next Door by Imperial. Jedná se v pořadí již o několikátou restauraci, kterou známý šéfkuchař v Praze provozuje.

Je samozřejmé, že i tato restaurace, stejně jako například sousední Cafe Imperial nebo na italskou kuchyni zaměřená Divinis, klade důraz na kvalitní a moderní gastronomii a chce poskytnout svým hostům jen to nejlepší.

Next Door by Imperial dýchá na své návštěvníky vzdušným stylem pařížského bistra, ale orientuje se především na moderní českou gastronomii. Samozřejmostí jsou prvotřídní suroviny. V Next Door ukazují českou kuchyni v tom nejlepším světle – jako kuchyni moderní a chutnou, která je lákavá již na pohled a plně respektuje současné trendy i nároky na zdravý životní styl. Tým kuchařů vede zkušený šéfkuchař Ondřej Jíňa, pod jehož vedením například obhájila ocenění Michelin Bib Gourmand restaurace Divinis.

Díky konceptu otevřené kuchyně má každý host možnost vidět, jak se jím objednané jídlo připravuje. A i kuchaři tak mají možnost být v přímém kontaktu se svými zákazníky. „Chceme, aby se u nás hosté opravdu cítili jako doma, a to v kteroukoli hodinu. Budeme jim chtít nabídnout vždy to nejlepší. Otevíráme prostě další dveře novým gastronomickým zážitkům,“ přibližuje novou restauraci Zdeněk Pohlreich.

Foto: Herminapress

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama