reklama

Slavné tváře zdobily své vlastní ozdoby

reklama

Dcery zesnulého Stanislava Grosse, který letos v dubnu podlehl dlouhodobé těžké nemoci, budou letos trávit první Vánoce bez svého otce. Dvanáctiletá Natálka se už na svátky těší, ale přiznává, že jí tatínek bude hodně chybět. „Na Štědrý den jsme od rána koukali vždycky na pohádky, jedli cukroví, večer byl taky nádherný. Budeme na něj hodně myslet,“ přiznala Natálka. „Určitě za něj zapálíme svíčku, to děláme od jeho smrti každý den,“ přiznala zpěvačka a herečka Natálka Grossová.

Doma už mají veškerou výzdobu hotovou, dokonce už stojí i ozdobený vánoční stromeček. Pár ozdob na něm ale ještě přibude. Společně s dalšími celebritami a také jejich ratolestmi se pod vedením jedné z našich nejlepších malířek ozdob Romany Juklové učili specielní technikou zdobit  skleněné vánoční ozdoby z dílny, která má u nás stoletou tradici. „Hrozně mě to bavilo. Zkoušela jsem to poprvé a je super, že budeme mít na stromečku ozdoby, které jsem sama udělala,“ dodala Natálka, která je hvězdou v několika muzikálech. V divadle Hybernia hraje v Marii Antoinettě, Přízraku Londýna a také Mary Poppins.  Zdobit vánoční ozdoby a ochutnat vánoční edici Bubbleology čajů dorazili také Bořek Slezáček se syny Koljou  a Andrejem, Míša Nosková s dcerou Eliškou a také přítelem Ondřejem Báborem a Kateřina Kristelová s dcerou Claudinkou, která sebou vzala svého kluka Samíka, se kterým chodí do školky. „Claudinka má přítele Samíka už dva a půl roku. Je to neuvěřitelný. Má delší vztah než většina lidí, co tady je. Mají se fakt rádi, plánují svatbu,“ směje se Kateřina, která sama partnera už druhý rok nemá. Vánoce bude trávit s rodinou. „Jsme jako Hujerovi. Vždycky se 23. prosince sejdeme celá rodina, je nás tuším 22 u babičky v Radeníně a užíváme si opravdu rodinné svátky,“ prozradila Kateřina.

Kde budou?

Míša Nosková bude Štědrý den trávit u své maminky, kde momentálně s Eliškou bydlí. „Maminka mi hodně pomáhá, bez ní by bylo všechno mnohem složitější. I Štědrý den bude v její režii, vše bude připravovat, protože já ještě 24. prosince zpívám, takže už přijdu k hotovému. Jsem jí moc vděčná,“ prozradila Nosková. Vánoce bez kapra bude mít Bořek Slezáček. „Jsme milovníci zvířat a děti moc ryby nejedí. Jinak to ale u nás je klasika – hrachová polévka, řízek, bramborový salát, cukroví a samozřejmě dětem nosí dárky ježíšek,“ prozradil Bořek. O co si jeho synové napsali? „Kluci si napsali snad o všechno, o co si napsat jde, například o Formuli 1, zájezd na Jupiter, nový tablet,“ dodal Bořek, který vytvořil ze všech hvězd nejhezčí ozdobu. Pro svoji partnerku Žanetu vytvořil na ozdobě stříbrná srdíčka. „Je to asi jediný útvar, který zvládnu vytvořit,“ dodal se smíchem Slezáček.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama