reklama

Lákavé letní novinky, které musíte ochutnat

reklama

Po úspěchu z minulého roku, kdy se ledová Frostina stala hitem léta, si pro vás v oblíbených kavárnách Costa Coffee pro letošek připravili zcela nové příchutě – Caramel Popcorn Frostino a Tiramisu Frostino. Sametově jemný mix čerstvého mléka s ledem a příjemnou porcí espressa doplněný lahodnými příchutěmi – karamelu nebo tiramisu. Třešničkou na dortu je poctivá porce šlehačky zasypaná nadrcenými sušenkami nebo karamelovým popcornem. A co další ňamky?

Caramel Popcorn Frostino
Spojení kávy a popcornu není v kavárnách Costa Coffee žádnou novinkou. V zimě jste si totiž mohli pochutnávat na Karamelovo-popcornovém Caffé Latte. Protože si u řady z vás získal tento nápoj oblibu, můžete letos vyzkoušet i ledovou variantu. Tentokrát ovšem Caramel Popcorn Frostino.

„Dojemna“ rozmixované čerstvé mléko s ledem, lahodným espressem a zlatavým karamelem zdobí čepice nadýchané šlehačky zasypaná čím jiným než karamelovým popcornem a zalitá čokoládovou polevou. Hotová karamelovo-popcornová bomba! Zlepší vám náladu, dodá energii a navíc vás v horkém letním dni příjemně osvěží.

Tiramisu Frostino
Tiramisu a káva k sobě neodmyslitelně patří. Proč rovnou obě tyto dobroty nepropojit a nepochutnat si na kávovém drinku i dezertu v jednom – Tiramisu Frostinu? Božská mana v kelímku Costa Coffee!

Pokud toužíte po dávce kofeinu, ale chcete zároveň i něco, co vám dodá energii a pohladí vaše chuťové pohárky, mohlo by to být právě Tiramisu Frostino. Mix čerstvého mléka s ledem a espressem z jedinečné kávové směsi Mocha Italia provoněný tiramisem a pokrytý nadýchanou šlehačkou se sušenkovým posypem a jemným kakaem. Užívejte si léto na zahrádce vaší oblíbené „Costy“ s příjemně ledovým Frostinem.

Letní dort Berry White

Všichni se shodneme, že se nám mění chutě i v závislosti na roční době. V létě toužíte spíše po něčem hodně osvěžujícím. Když vás přepadne mlsná, můžete zajít do vaší oblíbené „Costy“ na jejich nový letní dortík nazvaný Berry White – vláčný dezert plný lehkého svěžího krému dozdobený malinami, jahodami, rybízem a kvítky modravých chrp.

Dort Berry White je tak lehoučký, že můžete mlsat bez jakýchkoliv výčitek. Jako by ho připravovali v samotných nebesích. Vláčný korpus je protkaný dvěma vrstvami smetanového krému a ovocnou směsí, která se připravuje speciálním způsobem – lyofilizací. Ovoce (černý a červený rybíz, maliny a jahody) se suší hlubokým zamrazením za velmi nízkého tlaku. Díky tomu se z něj voda odpaří, místo aby zmrzla. Proto je v něm zachováno vše, co je obsaženo přímo v čerstvých plodech. Tedy nejen chuť, ale i struktura, vitamíny a minerály. Dokonce se k němu nepřidává žádný zbytečný cukr navíc.

Neváhejte a zkuste dort při první příležitosti – Berry White už po vás pomrkává. Kavárny Costa Coffee nejsou jenom v Praze, ale i v Brně, v Plzni, Liberci, Ostravě, Pardubicích, Hradci Králové či Teplicích.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama