reklama

Šílené! Kristelová chce spasit svět?

reklama

Moderátorka Kateřina Kristelová by si nejvíc ze všeho přála, aby se o ní psalo pouze v superlativech a ve spojitosti s kariérou skvělé moderátorky (která je už mimochodem lehce vyhaslá).

V žádném případě nechce být medializovaná v nesmyslných kauzách, které se netýkají její profese. Proto možná všechny zaskočilo, když se na internetu objevila reklama s její tváří propagující projekt Cizinky na úklid. Většině lidem přišel tento projekt ne jako počin seriozní agentury poskytující cizinky na úklid, ale spíš jako obchod s bílým masem. Velmi zvláštní popisky u slečen vzbudily samozřejmě nezvyklé reakce. ,,Má roztomilý přízvuk, lze ji využívat na večírcích jako servírku a zábavný prvek.“ Tak takto v žádném případě nezní charakteristika slečen, které by se vám měly starat o vaši domácnost.

Bláznivá myšlenka!

Kristelová mohla tedy počítat s tím, že pokud se stane tváří takové prapodivné společnosti, nezůstane to bez odezvy. Několik dní zásobovala svůj facebookový profil fotkami, které propagovaly tento projekt a tvářila se u toho nadmíru vážně. Asi jako Kate Zemanová, když tvrdí, že o žádné porno party nemá ani tušení. Po pár dnech, kdy zájem o moderátorku v souvislosti s kauzou začal ustupovat, stalo se něco nečekaného. Kateřina umístila na profil informaci, že projekt Cizinky na úklid je virál a chce tím upozornit na práva imigrantek. Ano, opravdu skvostný nápad, který ovlivní hodně. Je to stejné, jako kdyby africký diktátor začal z ničeho nic oslavovat výhody volebního práva. Účinek naprosto nulový. Kačenka má zřejmě pocit, že díky jejímu duchaplnému projektu se z ničeho nic budou mít všechny cizinky usilující o práci mimo svou rodnou hroudu lépe. Příště by si měla Kateřina kromě rtů přifouknout i něco jiného.

Markéta Kuča

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama