reklama

Dvakrát 60 let po francouzsku: v centru Prahy slavila francouzská herečka Chantal Poullain i nejslavnější pánvičky světa

reklama

To bylo slávy. 60. narozeniny slavila jak populární herečka Chantal Poullain, tak původem francouzská značka Tefal. Během oslav zavzpomínala na tatínkovu kuchyni a jeho vyhlášené večeře. Herečka si osobně vyzkoušela palačinkové umění, žehlení s parním generátorem a potěšila se báječným dortem a kyticí růží.

Od prvních testů, které Marc Grégoire provedl na konci 50. let, se společnost Tefal neustále vyvíjela a nyní je světovou špičkou nejen ve výrobě nepřilnavých pánví, které jsou její vlajkovou lodí a které s velkým úspěchem uvedla v roce 1956, ale také mnoha dalších produktů na vaření a malých elektrických spotřebičů. Receptem na Marcův úspěch byly neustálé inovace. Tefal se vždy snažil naslouchat spotřebitelům a očekávat změny v jejich životním stylu, aby jim mohl nabízet produkty, které budou vyhovovat jejich potřebám.

Tefal udržel krok se dvěma zásadními fenomény: za prvé se role kuchyně v domácnosti naprosto změnila. Stala se sdíleným středobodem celé rodiny, místem, kde se lidé setkávají, povídají si a vítají hosty. Zároveň prošel hlubokou proměnou i náš vztah k jídlu. Příprava jídla už pro nás nepředstavuje zátěž – z vaření se stal příjemný zážitek. Za druhé, Tefal se snaží zůstat i nadále symbolem inovace a očekávat vývoje, které budou pro domácnost revoluční, aby mohl vyvíjet výrobky, které budou v kuchyni a v domácnosti v budoucnu nezbytné. Technologický vývoj a očekávání spotřebitelů poukazují na vzrušující vyhlídky: propojená kuchyň, uživatelská podpora, trend ještě zdravějšího stravování, výkonnější robotika… V těchto oblastech je společnost Tefal odhodlána nabízet stále nová překvapení.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama