reklama

To je kousek! Berete Camaro nebo sexy blondýnku?

reklama

Tohle není snadná volba! Pánové, ruku na srdce a dejte si chvilku upřímnosti. Co byste měli doma raději, ladnou siluetu Chevrolet Camaro v garáži nebo dokonalé křivky MICHAELY ŠMEJKALOVÉ v ložnici? A teď se ukažte!

Každý chlap má rád nařachané bouráky a krásné ženy. Jestli někdo říká, že to tak není, tak se buď bojí manželky, nebo na naši planetu spadl odněkud z jiné galaxie a bouchnul se při tom do hlavy. Tyhle zvláštní případy ale pro tentokrát vylučme. Berme to tak, že jsme mezi normálními muži, kteří by nejraději hadříkem leštili kapotu svého miláčka a pak si užili úžasnou noc se sexy kočkou. V ideálním světě by to tak fungovalo. Nicméně my máme na stole velký problém. Musíte si totiž vybrat! Buď a nebo, nic mezi neexistuje.

My jsme si to v redakci probírali docela dlouho. Samozřejmě s vyloučením ženské části kolektivu. Hned na začátku nám bylo totiž řečeno, že jsme divní a že až se to dozví naše holky, budeme mít po srandě. Jsme drsní, nebudeme (pokud jim to někdo nenapráší). Nicméně ani po téměř hodinové diskusi a hledání všech pro a proti jsme nedošli k žádnému řešení. Michaela, která pózuje po nejnovější vydání časopisu Auto sport tunning nemá snad nic, co bychom jí vytkli. Jenže tam stále visí velké ALE. Chevrolet Camaro. To je přeci splněný sen většiny chlapů nejen v Americe.

Chceme ho. Chceme ji. Tohle prostě nevyřešíme, potřebujeme pomoc. A kdo jiný je světa znalý a zkušený, než naši čtenáři. Prosíme tedy, pomozte nám! Napište nám do redakce, zda byste volili Míšu nebo bourák. Za pár dní také uvidíme, jestli se Míša dostane přes casting České Miss, kam se přihlásila, což můžete sledovat na jejím facebooku. Naše adresa je redakce@firststyle.cz.

Foto: Pro Autosport & Tuning Filip Matušinský 

 

 

 

 

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama