reklama

Kolekce malých domácích spotřebičů pro zdravý jídelníček plný vitamínů, minerálů, energie a vitality

reklama

Power Blender víceúčelový mixér, lis na olej, odšťavňovač, Nutri Power blender a nádobí na vaření v páře. Kolekce malých domácích spotřebičů Gorenje Vitaway zahrnuje vše, co potřebujete pro zdravé vaření. S Gorenje Vitaway snadno a rychle zpracujete čerstvé ingredience v pestrých a hlavně chutných kulinářských kombinacích.

Pomazánky, zmrzlina, krémové polévky, ovocné či zeleninové smoothie, pesto, arašídové máslo… S extra výkonným mixérem gorenje BPC2B zvládnete vyrobit oblíbené delikatesy snadno a rychle. Motor s 1 500 W maximálního výkonu a 30 000 otáčkami za minutu společně s čepelemi z nerezové oceli zajistí, že mixér rozemele a rozmixuje vše, i ty nejtvrdší ingredience. Ovládací knoflík s LCD umožní jednoduchý výběr jednoho z 6 přednastavených programů (ovoce, zelenina, led, sójové mléko, ořechy, jemné). Na ovládacím panelu lze nastavit požadovaný čas a rychlost. Designový dvoulitrový džbán z Tritanu (bez BPA) má vnitřní hrany ve tvaru čtverce, takže se obsah nesoustřeďuje ke stěnám nádoby, jako u běžných systémů, ale pohybuje se směrem ke středu, k rotující čepeli. Výhodou je i snadné čištění mixéru.

Čerstvé oleje lisované za studena jsou základem řady receptů na zdravé pokrmy. Slunečnicový, dýňový, sezamový, olej z různých druhů ořechů… s lisem na olej gorenje OP650W získáte cennou tekutinu během chvíle, s minimální námahou a jistotou zachování cenných vitamínů a minerálů. Olej se získává ze semen a ořechů otáčením šneku, který drtí přísady a rozděluje je do dvou nádob: na olej a užitečný zbytek. Šnek je vyroben z mimořádně tuhé nerezové oceli, která se velmi snadno čistí – stačí jednoduše utřít suchou kuchyňskou utěrkou. Lis na olej gorenje OP650W může pracovat bez přestávky až 30 minut. Během procesu lisování teplota nepřesahuje 49 °C tak, aby se v oleji nezničily vitamíny a minerální látky.

Odšťavňovač gorenje JC4800VWY dodá na váš stůl zdravý a chutný nápoj získaný moderní metodou pomalého odšťavňování. Vertikální pohyb pomalu odšťavňujícího šneka (s rychlostí 70 otáček za minutu) zpracuje ovoce a zeleninu a potom odděluje extrahovanou šťávu a dřeň. Výsledkem je pouze malý počet bublinek vzduchu uvnitř šťávy, čímž je šťáva jemnější a teplota šťávy je nižší, což umožňuje zachování živin, vitamínů a enzymů. Pomalé odšťavňování s odšťavňovačem gorenje JC4800VWY otevírá nové dimenze chutí ovoce a zeleniny!

Nutri Power blender gorenje BN1000W připraví rychlou snídani či kvalitní svačinu plnou vitamínů a minerálů, která moc nestojí a zachutná dospělým i dětem – hebké smoothie, mléčný koktejl plný barev nebo třeba ovocné pyré. Základem je ovoce a zelenina, k nimž můžete přidat mnoho zajímavých ingrediencí, například kakaové boby, chia semínka, ovesné vločky, jogurt nebo třeba ořechy. K dispozici je nádoba s odměrkou na přesné dávkování a extra nádoba s uzavíratelným otvorem na pití, takže láhev s osvěžujícím obsahem můžete vzít s sebou do práce, do školy, na piknik s přáteli, do posilovny nebo na procházku. Nutri Power blender je skvělý také na výrobu domácího pesta.

Postavte věž z nádobí na vaření v páře gorenje ST01 naplněného zeleninou, masem, bylinkami nebo třeba rýží a během chvíle můžete servírovat! Vaření v páře potravinám zachová nejen všechny živiny prospívající lidskému organismu, ale také svěží chuť, vůni a vzhled. Multifunkční sadu nádobí lze použít nejen na tradiční pomalé vaření v páře, ale také na pečení, sušení, marinování, skladování a servírování pokrmů nebo namísto cedníku při přípravě těstovin.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama