reklama

Škola vaření Gourmet Academy v novém školním roce otevírá nové kurzy a rozšiřuje hvězdný tým lektorů

reklama

Vrátili jste se z prázdnin a dovolených plni energie a chuti vyzkoušet nové nápady, postupy, ingredience a recepty? Nechte se inspirovat těmi nejlepšími: Ve vyhlášené škole vaření Gourmet Academy ve Vodičkově ulici v centru Prahy jsou vám k dispozici špičkoví šéfkuchaři, včetně Zdeňka Pohlreicha nebo trojice porotců z MasterChef Kalina, Fichtner a Raditsch, i renomované foodblogerky Markéta Pavleje, Jana Králiková (Černá) a další osobnosti kulinářského světa.

V září se do hvězdného týmu lektorů Gourmet Academy vrací Markéta Pavleje, jejíž blog Kitchenette.cz byl mezi nominovanými finalisty prestižní soutěže Food Blog roku 2016 a zvítězil v kategorii Fotografie. Markéta vás naučí připravovat pohoštění se svěžím salátem, domácím chlebem a dalšími dobrotami, které z vás udělají krále každé párty. Další oceněnou foodblogerkou (vítězka v kategorii Cestování), se kterou můžete v Gourmet Academy vařit, je Jana Králíková (Černá) alias Zasadnezdrave.cz.

Novinkou v pestrém „rozvrhu hodin“ Gourmet Academy jsou lekce vaření pravé italské kuchyně se zkušeným italským šéfkuchařem žijícím v České republice Gianfrancem Coizzou. Vedle nových kurzů v nabídce zůstávají i oblíbené stálice. Edita Paulusová a kurzy pečení – od kynutých buchet po vánoční cukroví. Marek Fichtner přichází s doslova hřejivou podzimní hostinou, společně s Markem Raditschem se seznámíte s jejím veličenstvem pražmou královskou. Hned několik kurzů, ve kterých se naučí, jak rychle připravit dobré jídlo pro celou rodinu či přátele a přidá řadu zasvěcených tipů, má v Gourmet Academy třetí z porotců oblíbené televizní kulinářské show MasterChef Mirek Kalina. A Zdeněk Pohlreich si pro vás připravil nové chutěmi nabité menu Vaříme pro přátele.

V Gourmet academy si zkrátka každý přijde na své. I děti. Pod hlavičkou Le petit chef academy jsou k dispozici nevšední kurzy vaření pro děti od 9 let a teenagery. S Martinem Staňkem uvaří a naservírují jednoduché menu, kterým ohromí rodiče i kamarády (od české klasiky přes fancy cupcakes až po bezlepkové domácí müsli s kousky čokolády, borůvkami a vanilkovým krémem s chia semínky), zvládnou zásady správného stolování, hravou a zábavnou formou zjistí, že zdravé jídlo je prostě cool.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama