reklama

Plzeňské estetické centrum oslavilo 15 let

reklama

Před 15 lety se v Plzni otevřelo nestátní zdravotnické zařízení Institut Krásy, které se před 4 lety rozšířilo o Medical Institut a stalo se tak největším komplexním estetickým centrem v Plzeňském kraji. Ředitelka Petra Nováková dnes pro své hosty uspořádala znamenitou oslavu, na které se objevila častá návštěvnice Andrea Verešová a Aneta Vignerová. Hudební vystoupení si připravila Světlana Nálepková. Osobnosti pak spolu s lékaři slavnostně rozkrojili hvězdný dort.

V roce 2002 byl zahájen provoz estetického centra Institut Krásy, který si svou významnou klientelu získal díky nejmodernějšímu vybavení a individuálnímu přístupu profesionálních lékařů. Před 4 lety se centrum rozrostlo o divizi plastické estetické chirurgie a jejích služeb vyhledávají zákazníci i ze zahraničí. Špičkově vybavené sály dopřávají ženám, ale i mužům estetickou dermatologii, omlazení plazmou či odstranění vrásek, laserové centrum, moderní tvarování postavy, hubnutí a redukci tuku, ale i oblíbené bělení zubů.

Jako poděkování za přízeň uspořádalo estetické centrum večírek na oslavu patnáctiletého výročí, kterého se zúčastnili i známé osobnosti. Top modelka Andrea Verešová je dlouholetou věrnou zákaznicí. „Chodím si do Institutu krásy odpočinout hlavně na masáž Icoone a pravidelně navštěvuji kadeřníka nebo si zajdu na manikůru,“ říká Andrea. Na oslavě se objevila také modelka Aneta Vignerová.

Zpěvačka Světlana Nálepková si pro hosty přichystala hudební vystoupení a sklidila velký potlesk. Osobnosti pak spolu s lékaři společně rozkrojili narozeninový dort. „Máme zde celkem 12 lékařů a jedná se o největší špičky v oboru. Investujeme do nejnovějších technologií a to dělá Medical Institut vyhledávaným,“ říká ředitelka, Petra Nováková. Již v loňském roce vybralo estetické centrum více než 500 000 Kč na charitativní účely, kterým se právě v letošním roce chtějí aktivně věnovat.

Mezi vybrané charity patří například Lions Clubs International, Nadační fond Andrey Verešové, Nadační fond M.E.G Charity, Nadace Leontinka a Nadační fond Kapka Naděje. Hosté se na akci mohli nechat zdarma nalíčit kosmetikou Korff od Pavla Kortana a k dispozici byli taktéž kadeřníci. Proudem teklo výtečné šampaňské Moët & Chandon a Smile Foto Box dopřál přítomným spoustu zábavy. Více naleznete na: www.medicalinstitut.cz

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama