reklama

Krásné nohy na léto? Jde to, můžete je mít i vy

reklama

Končí období, kdy jsme své nohy skrývaly pod dlouhými kalhotami, zateplenými legínami či hřejivými punčochami. Nastává doba odhalování a s ní i potřeba dát své nohy opět do formy.

Základem by měl byl důkladný peeling pokožky a odstranění nežádoucích chloupků. Nejúčinnější metodou je epilace vysokovýkonnostním lékařským laserem, který spolehlivě odstraní chloupky u všech fototypů, a dokonce i jemnější ochlupení. „Laser funguje na principu akumulace energie a tepla v barvě chloupku, přímo ve vlasové cibulce. Jestliže se vlas nachází v růstové fázi a cibulka je blízko zárodečné tkáně, dojde k tepelnému zničení cibulky a v tomto místě již chloupek neporoste,“ vysvětluje MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE Ovšem někdy vaše nohy potřebují trochu více péče, aby získaly někdejší krásu!

Perfektní kontury

Přestože pravidelně sportujete, tak s přibývajícími roky pozorujete, jak pokožka na nohách pomalu ale jistě povadá a ztrácí mladistvý vzhled. Pomoci vám může zcela neinvazivní přístrojové ošetření YES BODY CARE zaměřené na zpevnění a formování těla, které dokáže efektivně řešit problém povislých kontur těla i zpomalit proces stárnutí pokožky. Do boje totiž vstoupí kombinace 4 efektivních medicínských postupů najednou a až 21 600 mikrostimulací za minutu. To zajišťuje skutečně viditelnou regeneraci kůže a formovaní postavy ve smyslu jejího zpevnění a remodelace.

Nadbytečný tuk

V případě, že vás příroda právě v partii nohou obdařila trochu více a ani cvičením či dietou se nadbytečného tuku nemůžete zbavit, je ideální volbou laserová liposukce. „Laser nejen efektivně a šetrně rozruší tukovou tkáň, ale zároveň kromě samotného odsátí tuku dochází také ke zpevnění a stažení kůže,“ vysvětluje plastický chirurg MUDr. Hana Skeřilová z Kliniky YES VISAGE. Krásně vymodelovat svá stehna či oblast kolen a lýtek můžete dnes díky nejpokročilejší laserové liposukci a lipotransferu LipoLife 3G. Jako první laserem asistovaná liposukce umožňuje odsávání a laserování problematické oblasti zároveň. Narušení tukové tkáně laserovým paprskem při jejím současném odsávání urychluje zákrok a umožňuje získat nejvyšší možnou kvalitu tuku pro jeho další případné využití např. k modelaci poprsí či jako výplň k omlazení tváře.

Pomerančová kůže

Odborně se celulitida nazývá lipedém a není jen estetickým, ale i zdravotním problémem, kterému lze jen těžko předcházet. „Celulitida postihuje ve většině případů ženy. Její vznik je totiž vázaný na ženské hormony estrogeny. Svou roli hraje také typicky ženské uspořádání pojivové tkáně. Navíc nemalý podíl na vzniku celulitidy má i dědičnost, a ne úplně zdravý životní styl,“ vysvětluje plastický chirurg MUDr. Andrea Musilová z Kliniky YES VISAGE. Jediné, co můžeme dělat, je mírnit její projevy díky pravidelnému pohybu, zdravému životními stylu a cílené léčbě třeba pomocí přístrojového ošetření YES BODY CARE, které nabízí efektivní redukci celulitidy a řeší i tukové usazeniny.

Křečové žíly

Snížit riziko vzniku křečových žil můžete zdravým životním stylem. Základem je zbavit se nadváhy a pravidelně se hýbat. Zároveň svoji snahu můžete podpořit přístrojovou lymfodrenáží třeba v podobě ošetření YES BODY CARE. Díky unikátní technologii dokáže ztrojnásobit efekt stimulace oproti jakémukoliv jinému přístrojovému ošetření tohoto typu. Tím kousek po kousku odblokuje lymfatické cesty a uzliny a snáze odvede škodlivé látky a toxiny z těla ven. Znovu tak nastartuje správnou cirkulaci lymfy.

Na vznik křečových žil má ovšem velký vliv genetika, proto i přes veškerou snahu se nakonec mohou objevit. Snadno a rychle se jich můžete zbavit za pomoci metody VenaSeal, kdy se nemocná žíla se uzavře za pomoci speciálního žilního lepidla. Hodí se pro všechny, kteří se chtějí efektivně zbavit křečových žil a nechtějí být na dlouho vyřazeni z aktivního a pracovního života. „Co se samotného onemocnění týká, je možné takto účinně řešit křečové žíly na podkladě onemocnění povrchového žilního systému,“ vysvětluje docent MUDr. Peter Baláž, cévní chirurg z Kliniky YES VISAGE.

Celý zákrok trvá pouhých dvacet minut, je bezbolestný a provádí se za plného vědomí pacienta. Po zákroku odcházíte bez problému domů a nemusíte dodržovat žádný speciální režim, ani nosit kompresivní punčochy nebo se omezovat v běžných aktivitách.

www.yesvisage.cz

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama