reklama

Nevíte, kam na Silvestra? Máme pro vás tip!

reklama

Módní restaurace a bar Crystal v centru Prahy, která zaujala útulným interiérem s prvky pop art a především vytříbenou mezinárodní kuchyní a nezvyklými koktejly, přináší silvestrovské menu šéfkuchaře Jaroslava Vykysalého.

V restauraci Crystal servírují mix světových kuchyní s postupy kuchyně francouzské, za použití lokálních surovin, bez umělých zahušťovadel a vývarů. Menu se skládá z tradičních chutí a surovin, je prokládané zajímavou prezentací kreativního šéfkuchaře. Cena na jednu osobu je 1550 Kč.

Silvestrovské menu

  • Přivítáme vás Clicquot brut
  • Amuse Bouche
  • Jeruzalemské artyčoky a foie gras s uzenou kachnou, „sauternes“ želé a mandarinky
  • Limetový velouté s  mušlí sv. Jakuba a kešu vinaigrettem
  • Mořský ďas pečený ve vepřové síťce, fenyklové rissoto s estragonem, račí bisque a tomatové concassé
  • Telecí svíčková se šunkou „Serrano“, řepové ravioly plňené liškovým ragů, hennessy omáčka a bylinný olej
  • Mango „panna-cotta“ s passion fruit espumou a gelem z medových fíků
  • Půlnoční přípitek.
  • Clicquot brut

 

 

 

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama