reklama

První drive-through bistro v Česku! Nechte si chutnat!

reklama

Pražská magistrála je místem, kde sice bývá rušno, ale o zdravém životním stylu se příliš mluvit nedá. I když, na místě je vlastně minulý čas. V ulici 5. května totiž vzniklo první drive-through bistro u nás, kde vám připraví chutnou a zdravou svačinku přímo za volant a do tří minut. 

Slyšet rap před vjezdem na Nuselský most a dívat se na sexy kočičky? Ne, opravdu vás nešálí sluch ani zrak. Dívky v zelených kombinézách lákají řidiče na kávu a sendvič, což je jasný signál k tomu, abyste si dali chvíli pauzu. Ono se to totiž opravdu vyplatí. Drive-in bistro Pit Stop Café založila čtveřice kamarádů Tadeáš Marek, Jan Charouz, Jan Vančura a Jan Maštalíř, kteří už se prostě nemohli dívat na to, jak se Pražané a potažmo všichni řidiči stravují. Od sedmi do devatenácti hodin tak nabízejí službu, která na českém trhu nemá obdoby. A co si můžete dát? Kvalitní kávu, domácí limonády a samozřejmě parádní sendviče. Nabídka poskytuje mnoho variant, od šubnkových, přes tuňákové, lososové až třeba po krtuí. Vše doplněno čerstvou zeleninou.

Není to konečná

O menu se postaral automobilový závodník Jan Charouz, který má zkušeností z profesionálních okruhů doslova na rozdávání. A dobře si uvědomuje, že základem jakéhokoli výkonu je kvalitní plnohodnotná a zdravá strava. Dokonce už má za sebou i sepsání autorské kuchařky. „Sendiče nemají v Česku zrovna dobrou image. Chceme tedy lidi naučit, že nemusí jít jen o jakousi týden starou nekvalitní hmotu, kterou si koupí někde u benzinky. Nepoužíváme chemii ani žádné náhražky, Například i marmeláda je u nás domácí a má přes sedmdesát procent ovoce. A limonáda je výhradně jen z ovoce, cukru a vody,“ vypočítává s úsměvem. A jak to tedy celé funguje? Řidič zastaví na jednom ze čtyř parkovacích míst Pit Stop Café, hosteska mu dá leták s nabídkou. Zákazník objednávku zadá do tabletu a personál v kuchyni ji okamžitě začne připravovat. Hosteska pro jídlo dojde a řidiči dodá až do auta. Celý procest netrvá déle než tři minuty. Podnikatelé mají se svým nápadem velké plány a rozhodně se nechtějí spokojit jen s jednou pobočkou. Plánují více míst pro řidiče i možnost objednávat jídlo dopředu. Pokud chcete vidět více, mrkněte se zde: https://www.youtube.com/watch?v=4s_Utlyxvto&feature=youtu.be.

 

 

 

 

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama