reklama

Staň se neapolským pizzařem a vymysli svou vlastní pizzu

reklama

Pizza na tisíc způsobů, a navíc hotová do 360 vteřin. Přesně to vám dokáže splnit nový koncept restaurace 360pizza, kde si každý může tuto italskou specialitu sestavit podle vlastní představivosti. Té se rozhodně meze nekladou a vymyslet můžete i bláznivé kombinace. Klidně i ananas a chilli papričky v jednom! Pokud patříte ke konzervativním milovníkům pizza receptur, 360pizza nabízí i klasické a ověřené kombinace sestavené pravým italským pizzařem Allesandrem. Ten při přípravě dodržuje přesné italské postupy výroby a nešetří na autentických lokálních surovinách. 

Restaurace 360pizza je unikátní český koncept vynikající nejen rychlou přípravou pizzy, ale také vlastním konfigurátorem pizzy. V něm si můžete navolit vše od těsta (v nabídce je i vícezrné) až po bylinky a oleje. A je jedno, zda si pizzu vychutnáte nejvíc s minimem surovin či jich máte raději pořádnou nálož ala „sněz co dokážeš“. Navíc si díky webové stránce můžete pohodlně objednávat také online, kde podle přidávaných surovin vidíte i graficky vyobrazenou pizzu tak, jak bude vypadat. Stejný systém je připravený i přímo v restauraci – tam si ji sestavíte a objednáte na samoobslužném kiosku. Pokud se ale do vlastní pizzy pouštět nechcete, nevadí. Pro vás jsou připravené již vyladěné kombinace nebo třeba aktuální novinka, pizza Coppa Emiliana s artyčokovým krémem namísto rajčatového suga, s italskou sušenou šunkou Coppa, rajčaty, bazalkou a polníčkem. 

Jak na tu nejlepší pizzu? 

Mezi základní suroviny, které dotváří pravou poctivou pizzu, patří sugo vyrobené z masitých italských rajčat San Marzano, italská mozzarella a krásně křupavé těsto. To se vyrábí ze zlaté pšenice z Kampánie, ale také z rýže a sóji. Tyto ingredience mu totiž dokáží dodat tu správnou vláčnost a lehkou stravitelnost, navíc pizza zůstává chutná i 30 minut po upečení. Jakmile je těsto připraveno, dalším nezbytným krokem je dlouhé kynutí při teplotě 22 °C, kdy dojde ke zdvojnásobení jeho objemu. Pak už se těsto natáhne na speciální tvarovací talíř s otočným kruhem, který dokáže vzduch z kynutí vytlačit ven, aby výsledek byl krásně křupavý. A pak už je na řadě zákazník, který má na výběr z desítek ingrediencí. 

Tento český koncept najdete v kamenné restauraci v Praze na „dejvickém kulaťáku“ (Vítězné náměstí 3, Praha 6), nebo si můžete nechat vybrané jídlo dovézt až ke dveřím přes vlastní rozvážkovou službu restaurace, ale i prostřednictvím rozvozu Wolt. Kromě klasické pizzy tady najdete i nabídku pizza snacků, italské dezerty, polévky nebo saláty. 

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama