Pečené kuřecí výrobky bez éček

Autor: dne 2 října 2017

Při koupi masných výrobků už většina zákazníků podrobně zkoumá uvedené údaje na etiketě. Zajímá je především obsah masa a množství přidaných chemických látek. Ty sice prodlužují trvanlivost a vylepšují vzhled výrobků, zároveň ale mohou dlouhodobě zatěžovat lidský organismus.

Drůbežářský závod Klatovy uvádí na trh novinku do řady svých hotových tepelně opracovaných výrobků bez přidaných E. Poprvé na českém trhu startuje projekt Pečené kuře. Jedná se o polotovary Hot wings bez E, Kuřecí čtvrtka pečená bez E a Kuřecí prsa pečená bez E.

Nové produkty Drůbežářského závodu Klatovy, druhého největšího zpracovatele kuřecího masa v České republice, pocházejí z kuřat výhradně z českých chovů. Jsou tepelně opracované a lze je tedy ihned po rozbalení konzumovat za studena, nebo je stačí rozpéct v obyčejné nebo mikrovlnné troubě. Navíc neobsahují žádné chemické konzervanty, antioxidanty, stabilizátory a barviva.

Hot wings bez E jsou oblíbenou pikantní pochoutkou pro milovníky kuřecích křídel. Jedno 370g balení poctivě uspokojí jednoho strávníka. Jako přílohu doporučujeme zvolit česnekovou bagetku a variaci omáček.

Kuřecí pečená čtvrtka bez E je klasická porce kuřecího stehna, pečeného na cibulce a kmínu. Tato část kuřete patří k nejoblíbenějším, protože se dobře obírá a ani po upečení není vysušená. Kuřecí stehno chutná nejlépe s vařeným bramborem.

Kuřecí prsa pečená bez E jsou dvě porce kuřecích prsou s kostí, pečených na cibulce a kmínu. Kuřecí prsa obsahují jen velmi malé množství tuku, a proto jsou častou součástí dietních jídelníčků. Nejvíce si je proto vychutnáte se zeleninovým salátem.

Napište odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *