reklama

Kdo si nenechal ujít slavnostní otevření Playboy Lounge?

reklama

Po Londýně je pražský klub Playboy Lounge exkluzivně druhý v Evropě, který může nést značku Playboy a pyšnit se logem s králíčkem s mašlí na krku. V Playboy Lounge se denně budou konat kabaretní vystoupení, v žádném českém klubu nepotkáte tolik dívek pyšnící se titulem Playmate.  A kdo jiný by měl klub pokřtít, než slavné krásky, které se pro pánský magazín v minulosti svlékly a pyšní se titulem Playmate.

Moderátorka Zuzana Belohorcová se po roce objevila v Praze. Krásná moderátorka se natrvalo s manželem a jejich dětmi usadila v Americe na Miami a na Slovensko a do Čech už jezdí jen na léto za rodinou. „Je nám tam krásně, už rok bydlíme v novém penthousu, lepší bydlení jsem si ani přát nemohla, jsme přímo u pláže. Čechy a Slovensko už jsou opravdu jen místem, kam se vracíme na léto. Teď jsme se tedy vrátili do pěkné zimy. Mě to vůbec nevadí, máme sluníčko celý rok, ale musím rychle kupovat dětem teplé oblečení, které v Miami ani neznají,“ usmívá se Belohorcová. Sexy Zuzana je v Čechách už měsíc, ale málokdo to tušil až do včerejšího večera, kdy si nenechala ujít slavnostní otevření nového klubu Playboy Lounge. A kdo jiný by měl klub s logem legendárního králíčka s mašlí na krku pokřtít, než krásky, které se pyšní titulem Playmate a pro pánský časopis Playboy se v minulosti svlékly. A Zuzana Belohorcová dokonce dvakrát.  Společně s ní klub pokřtily Kateřina Kristelová, Gabriela Bártová, Martina Gavriely a Hana Mašlíková, které se také objevily na titulní straně Playboye a právem se honosí titulem Playmate. „Vzpomínám na to hrozně ráda, byla to velká prestiž. Fotili jsme ve Venezuele s velkou produkcí a troufám si říct, že nám holkám, které jsme se tenkrát objevily na titulní straně to hodně nastartovalo kariéru,“ prozradila Kristelová, která fotila ještě s přírodními vnadami. Nyní se pyšní silikonovými trojkami. Na párty v novém klubu Playboy Lounge se dokonce objevila jen týden po druhé operaci prsou a také s novým účesem. Kateřina sundala dlouhé napletené vlasy a vypadá fantasticky.

Svlékačka už jen doma

Gabrielu Dvořákovou Bártovou i Hanku Mašlíkovou si přišli na večírek pohlídat jejich partneři. „Kde jsou krásné ženy, tam jsou také mlsní muži, tak jsme si to přišly pěkně pohlídat,“ smál se Noid. Partner Hanky Mašlíkové André Reinders zase konstatoval, že před sedmi lety, kdy fotila jeho láska Playboy vypadala skvěle, ale nyní je na tom mnohem lépe. „Znali jsme se jako kamarádi, ale začali jsme spolu cvičit později. Troufám si říct, že Hanka je teď v největší životní formě,“ dodal. Nahé fotky by jí už ale nedovolil. „Svlékat už se může jen doma,“ upřesnil s úsměvem. Poslední kráska z pětice kmoter Martina Gavriely byla nejen kmotrou klubu, ale má k němu mnohem blíže. „Přijala jsem nabídku a pracuji tady jako manažerka. Přes den naplétám vlasy a večery trávím tady. Připravuji akce, dávám dohromady kabaretní vystoupení. Baví mě, i když už bych se taky někdy potřebovala vyspat,“ dodala se smíchem Gavriely. Podívat se na nový klub dorazily také další známé tváře v čele s nejkrásnější dívkou Česka, Českou Miss Nikol Švantnerovou, zpěvačkou Michaelou Gemrotovou, Mariánem Vojtkem nebo Markem Vašutem.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama