reklama

Otec Evy Perkausové má pech. Místo blahopřání jenom nadávky od dcery!

reklama

Tohle musí bolet. Otec moderátorky EVY PERKAUSOVÉ (21) měl včera narozeniny. Ladislav Perkaus se s tím svěřil webu VIP Bulvár, který udělalo článek o tom, že blondýnka zřejmě zapomněla a že za tím zřejmě stojí její matka. Perkaus doufal, že mu dcera zpětně zavolá. 

To se opravdu stalo. Jenže Perkaus byl v šoku. „Hned, jak si článek přečetla, tak mi volala. Místo gratulace mi však vynadala, co si to dovoluju, že něco říkám do médií,“ uzemnil nás ochodník se starožtostmi s tím, že se na dceru přesto nezlobí. „Vím, že za vším stojí její bláznivá matka. Moje bývalá žena, která o mě vypráví, jak jsem hrozný a že nic nemám. Tak jsem se naštval a koupil jsem si karbonové kolo, které jsem měl  vyhlédlé. Původně jsem chtěl koupit Evičce dárek, ale dopadlo to jinak.“ Místo toho si tedy pořídil novou hračku, která ho stála to samé jako osobní auto.

Perkaus se nedočkal gratulací ani od své druhé dcery Moniky. „Nene, jen syn Sebastián. Ale od Moniky jsem to ani nečekal. Spojila se proti mě s exmanželem, kterého zároveň nesnáší. On ji okradl a navedl, aby o mě roznášela různé bláboly, jako že jsem bezdomovec, že si od něj půjčuju oblečení apod. Je to opravdu grázl,“ uzavřel Ladislav Perkaus. Moc hezké!

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama