reklama

Tomu neuvěříte! Kde se v sexbombě Mottlové vzalo tolik křehkosti a něhy?

reklama

Žhavá herečka, kterou znáte například ze seriálu Přístav, Barbora Mottlová (29) byla vždy obsazovaná do sexy rolí milenek a přítelkyň. Její ženský zevnějšek k tomu doslova svádí. Tyhle fotky plné něhy a křehkosti Vám ale vyrazí dech! Takhle ji opravdu nikdo nezná.

Co ale přimělo Báru k takové změně? Že by nový muž? Kdepak! Jak se říká, za vším hledej ženu! Není to ale, jak by se mohlo zdát. Autorkou nových fotek je fotografka Michaela Špánková, která zkrátka vidí sexy Mottlovou i jinak. Což předvedla na svých fotkách.

„S Baruškou jsme se setkaly už podruhé, tentokrát to bylo čistě o pocitovém focení. Bára je absolutně neafektovaný, skromný, inteligentní člověk. Hezky jsme si popovídaly a aniž bychom se nadály, fotily jsme úplně přirozeným tempem. Snažila jsem Báru zachytit milou, něžnou a jemnou, přirozenou, prostě takovou, jaká je. Bylo to velmi milé setkání a bylo mi ctí s ní spolupracovat“ prozradila nám fotografka.

„Vím, že pro širokou veřejnost působím možná jako bláznivá holka, která se ráda pyšní čím ji pánbůh obdařil, ale jsem uvnitř taky velmi citlivá a křehká žena, což zjevně můj zevnějšek přebije.“ svěřila se Mottlová.

 

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama