reklama

Valentýn v centru Černý Most nabídne Mosty lásky i premiéru Decibelů lásky

reklama

Populární „mosty lásky“, na které si milenci zavěsí svůj zámeček, vyrůstají nejen ve světových metropolích, letos ozdobí i Centrum Černý Most. Valentýnský program zde proběhne v rytmu romantických písní Michala Davida a nového hudebního filmu Decibely lásky. Michal David se osobně zúčastní promítání v sobotu 13. února (od 16 hodin), rozdá autogramy fanouškům a zazpívá některé své hity. V neděli 14. února budou čekat na všechny zamilované zábavné aktivity jako jukebox nebo fotokoutek ve stylu filmu Láska z pasáže a nejrůznější výhodné nabídky. Pro nezadané bude již 10. února připravena škola vaření, v rámci níž mohou poznat svou budoucí polovičku.

Dominantou Centra Černý Most budou pro letošní valentýnské oslavy „mosty lásky“, které vyrostou u prodejen Marks & Spencer a dm drogerie. Zamilované páry na ně mají možnost na důkaz své lásky zavěsit zámeček. Pokud jsou oba partneři zároveň členy věrnostního programu Centra Černý Most, anebo do něho vstoupí, zámečky si mohou zdarma vyzvednout na jeho infostánku. Valentýnský víkend od 13. do 14. února se v Centru Černý Most odehraje ve znamení nového českého romantického filmu Decibely lásky s písněmi Michala Davida. V sobotu 13. února v 16 hodin zde Michal David vystoupí, fanouškům rozdá autogramy a zúčastní se slavnostního promítání snímku. Příležitosti zhlédnout novinku bude moci využít i 66 zákazníků, kteří od 8. do 12. února k nákupu dárkové karty Centra Černý Most v hodnotě 1 000 Kč získají speciální odměnu v podobě dvou vstupenek právě na Decibely lásky.

Můžete vyhrát

V neděli 14. února se všichni mohou od 10 do 18 hodin těšit na fotokoutek ve stylu kultovního filmu Láska z pasáže, jukebox s romantickými hity, pro držitele věrnostní karty Centra Černý Most budou nachystána i perníková srdce. Tato sladká pozornost čeká také mezi 8. a 14. únorem na 200 zákazníků, kteří se své milované rozhodnou potěšit dárkovou kartou centra v hodnotě nad 500 Kč. K dárkové kartě za 2 000 Kč a více pak obdrží 34 zákazníků dárkový poukaz od Čedoku s hodnotou 500 Kč. Valentýnské akční nabídky a slevy chystají také vybrané prodejny Centra Černý Most. „Věřím, že si návštěvníci našeho centra užijí v rámci oslav Valentýna mnoho zábavy, ale i romantiky. Centrum Černý Most myslí i na své nezadané zákazníky, kterým chce zprostředkovat originální cestu k seznámení díky speciální škole vaření,“ uvedla Michaela Matlasová, marketingová manažerka Centra Černý Most. Ta proběhne ve středu 10. února od 18 hodin, jejích 10 účastníků – 5 pánů a 5 dam – bude vybráno na základě soutěže probíhající na facebookovém profilu Centra Černý Most od 1. do 5. února. Pod vedením Jana Hajného z Chefparade se naučí připravovat ten nejlepší caesar salát nebo rib-eye steak s grilovanou zeleninou, skvěle se pobaví, odnesou si drobné dárky a možná i to nejcennější – novou lásku.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama