reklama

Konec starostí s poškozenými vlasy, přichází vylepšená řada produktů Dove Nutritive Solutions

reklama

Podle mezinárodního průzkumu značky Dove až 88 % žen zastává názor, že když vypadají dobře, také se tak cítí. 40 % respondentek ale zároveň není spokojeno s kvalitou svých vlasů, jež často považují za poškozené, a téměř tři čtvrtiny dotazovaných dokonce nemá jasno v tom, jakou péči pro své vlasy zvolit.

Dove nabízí komplexní řešení pro různé typy poškozených vlasů díky vylepšené řadě Dove Nutritive Solutions. Jeho čtyři produktové linie přinášejí revoluční technologii Fibre Actives, která zevnitř vlasy vyživuje a posiluje. Kondicionéry navíc obsahují Microsheet Technology, jež vlasům dodává neodolatelnou hebkost, hladkost a brání cuchání za mokra. Řada Dove Nutritive Solutions se nyní na trhu představuje ve zcela novém, elegantním designu se sofistikovanými parfemacemi. Mezinárodní průzkum* značky Dove se zaměřil na to, jak ženy vnímají své vlasy. Pouze 40 % dotazovaných bylo se svými vlasy spokojeno a až 80 % je dokonce považovalo za poškozené. Výsledky také odhalily, že 74 % respondentek při výběru vlasových přípravků váhá. 70 % žen navíc nerado mění vlasovou péči v případě, že jim nevyhovuje. Dove se proto rozhodl nabídnout komplexní řešení pro různé typy vlasů (poškozené, mastné, barvené a nepoddajné) a vyvinul unikátní řadu Dove Nutritive Solutions poskytující špičkovou péči pro krásnější, zdravější a dokonale vyživené vlasy s každým umytím.

Posilování vlasů

Kompletní řada produktů Dove Nutritive Solutions obsahuje revoluční technologii Fibre Actives, jež zevnitř vlasy vyživuje a posiluje. Microsheet Technology v kondicionérech Dove Nutritive Solutions jim pak dodává neodolatelnou hebkost, hladkost a brání cuchání za mokra. Zamezuje tak namáhání při rozčesávání a zajišťuje dlouhodobě zdravý vzhled vlasů. „Bez ohledu na osobní styl nebo úhel pohledu na krásu si všechny ženy přejí mít zdravé vlasy. Přitom je prakticky denně vystavují stylingovým přípravkům, kulmování, barvení a dalším vlivům negativně působícím na kvalitu vlasového vlákna,“ říká dermatoložka doc. MUDr. Monika Arenbergerová, Ph.D. „Nová řada Dove Nutritive Solutions byla vytvořena, aby namáhané vlasy intenzivně posilovala, hydratací napravovala příznaky suchosti a poškození a zevnitř je vyživovala.“  Řadu Dove Nutritive Solutions provází také nový moderní design obalů. Vyznačují se čistou elegancí, jejich barevné ladění pak na první pohled prozradí, do které z pečujících linií se daný produkt řadí. Výjimečnost produktů Dove Nutritive Solutions umocňují také ženské a sofistikované vůně, jež povznášejí každé mytí vlasů na zážitek pro všechny smysly.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama