reklama

Léto je tady! Jak zhubnout do plavek?

reklama

Ženu dokáže nejlépe pochopit zase jen žena. To, jak se cítí, jak ji správně povzbudit, podpořit či motivovat. Ryze dámské fitness centrum Expreska připravilo pro své členky jarní nabídku, kterou si zamilují.

Pro své stávající i budoucí klientky se neustále snažíme přinášet novinky, které je motivují a podporují jejich odhodlání zapracovat na své postavě“, říká Martina Kodejšová, jednatelka Expresky. „Chceme, aby se u nás cítily dobře a věděly, že jim s dosažením vysněných cílů dokážeme pomoci. Naše trenérky jim sestaví individuální cvičební plán a rovněž jim poskytnou osobní podporu a zkušenosti, které jsou také důležité,“ dodává Martina Kodejšová.

Expreska chce ženám pomoci s přípravou jejich formy na nadcházející plavkovou sezónu. V rámci 30minutového kruhového tréninku, na který se toto dámské fitness specializuje, sestaví trenérky klientkám účinný cvičební plán a zároveň jim poskytnou potřebnou motivaci. Od května mohou navíc dvě nově příchozí členky, které přijdou společně, využít speciální akci v podobě 10% slevy na jakékoliv služby centra dle vlastního výběru. Zakoupení členství pro sebe a svou maminku může být originálním a prospěšným dárkem ke Dni matek, který letos připadá na 10. května.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama