reklama

Karlie Kloss září jako nová ambasadorka Swarovski

reklama

Swarovski oslovuje svými zářivými šperky a doplňky všestranné ženy, které potřebují v průběhu dne proměňovat svůj vzhled – od neformálních až po mimořádné příležitosti. Společnost Swarovski pozvala novou ambasadorku své značky Karlie Kloss a několik jejích nejnápaditějších kamarádek, aby zapózovaly pro časopis Multifacets společnosti Swarovski a nejlépe tím ženám předvedly, jak kombinovat a doplňovat, vrstvit a používat šperky tak, aby vyjadřovaly jejich osobnost.

Tato parta vyznavaček módy společně předvádí, jak dosáhnout nejžhavějších trendů díky kombinaci těch nejúžasnějších modelů z katalogu Crystal Galaxy pro sezonu podzim/zima 2016. Karlie Kloss a její hosté Harley Viera-Newton, Vashtie Kola a Vanessa Hong představují inspirativní příklady moderní ženy podle společnosti Swarovski, která oslavuje ženskost prostřednictvím nejrůznějších třpytivých ozdob a stylů.

Karlie Kloss září vně i uvnitř

Karlie Kloss je skutečnou módní ikonou, která vniká aktivním přístupem a smělým odhodláním. Pózuje na přehlídkách, exceluje ve studiu na newyorské univerzitě, provozuje charitativní podnik rozdávající pečivo, vyučuje dívky společenskému chování – to vše dělá Karlie stylově a s přirozeným půvabem. Dokonalé rovnováhy dosahuje i při předvádění nového trendu, který kombinuje prvky MINI a MAXI.

Harley Viera-Newton 

Harley Viera-Newton, DJ a současně také modelka, ohromila světovou scénu podobným způsobem. Jako jedna z originální dívčí party se proslavila tím, že dokázala proniknout do odvětví, které je doménou mužů, a díky svému přirozenému ženskému šarmu stylově zakotvila v klubech i na předváděcích molech. Harley si osobitě pohrála s nejrůznějšími typy náušnic – dlouhými i krátkými, moderními i klasickými kousky.

Vashtie Kola 

Vše o umělkyni Vashtie Kola – o její práci, stylu a zaměření – shrnuje slovní spojení „Vyrobeno v New Yorku“. Vashtie při své práci, ať už se jedná o režii hudebních videí nebo módní návrhářství, zůstává věrná jedinečné, protřelé velkoměstské eleganci, díky níž si vysloužila přezdívku „Miláček města“ (Downtown’s Sweetheart) a pověst kulturní autority určující vkus. Trend této sezony VRSTVĚTE STYLOVĚ je Vashtie vlastní – zde obléká supermoderní kožené sako doplněné množstvím pestrých kruhových náramků a prstenů.

Vanessa Hong 

Módní blog Vanessy Hong je potěchou pro oko. Zaujme monochromatickým podkladem s barevně výraznými snímky z jejích cest, návrhů a supermoderně elegantních stylů oblékání. Svůj šatník, který staví na prověřených základech – každodenních oblíbených kouscích, jako jsou například volné kožené kalhoty, tričko a plyšový úplet – každou sezonu obměňuje. Vanessin styl dokonale ladí s trendem KLASICKÁ INVENCE – zde vrství nepostradatelné kousky tak, aby vytvořila nový příběh osobitého stylu.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama