reklama

Jemná dětská pokožka si zaslouží tu nejlepší péči

reklama

Dětská pokožka je nejjemnější na světě. Proto jsou v řadě Tiny Rituals použity ty nejdelikátnější, nejjemnější a pečující ingredience. Všechny jsou hypoalergení, mají pH vhodné pro dětskou pokožku, jsou nejméně z 93 % přírodní a z 30 % organické.

Tiny Rituals v překladu znamená drobné rituály. Pokud jste čerstvě rodiči, snažte se takové malé rituály zakomponovat do každodenního života. To se týká třeba jemných masáží s dětským olejem. Podobně můžete použít i tělové mléko. Ale začít můžete už koupelí. Značka Rituals nabízí extra jemný a zklidňující mycí gel pro dětskou pokožku a vlasy. Gel je šetrný k očím, neštípe a lze ho snadno vymýt. Obsahuje sladký mandlový olej a zklidňující rýžové mléko.

Ze stejné řady pochází i krém pro maminky, kterým se během těhotenství mohou objevit strie. Takové jizvičky vznikají i při rychlém hubnutí, krém můžete použít na oba případy. Na zklidnění můžete dětem nanést do pokoje nebo na povlečení lehký voňavý sprej, který samozřejmě neobsahuje žádný alkohol nebo jinou škodlivou látku. Pokud máte v okolí nějaký nový přírůstek, podívejte se na dárkové sety. Značka Rituals má sety jak pro maminky, tak pro děti.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama