reklama

Detoxikujte pleť před zimou: BIO čisticí péče Inlight odlíčí i hloubkově vyčistí

reklama

Pouze odstranění make-upu nestačí. Zimou namáhaná pleť ocení každodenní hloubkové čištění, které nepoškozuje přirozený kožní ochranný film. Biorganica uvádí tandem BIO čisticí péče Inlight – Bio čisticí balzám a Bio květové tonikum. O dokonalé odlíčení a detoxikaci pleti se postarají správně namíchané voňavé byliny a o udržení vláhy a vitality v pokožce zase výběr panenských rostlinných olejů a másel, vše v 100% biokvalitě.  

Bio čisticí balzám Inlight představuje vzácný koncentrovaný nektar pro všechny typy pleti, které dokonale vyčistí a vyživí. U mastné či aknózní pleti navíc upraví mazotvorbu a urychluje hojení zánětlivých míst, zvládne i těžkou formu akné. Jemně ošetří i velmi citlivou pokožku, včetně růžovky. Suchou a zralou pleť obnovuje a dodává jí elasticitu.

Balzám charakterizuje příjemná kombinace kokosu, jojobového a olivového oleje, zeleného čaje, cypřiše a rozmarýnu. Toto složení umožňuje hloubkové čištění pleti a vyhojení pupínků. Bez abrazivních částek díky bylinkám působí jako jemný přirozený peeling. Po aplikaci pleť získává lesk, zůstává viditelně vyživena a obnovena, aniž by došlo k vysušení její citlivé a jemné přirozené ochranné vrstvy. Díky olejové bázi může tento efektivní čisticí balzám sloužit zároveň i jako odličovač.

Bio květové tonikum Inlight je extrémně jemné, zvláčňující a nevysuší ani tu nejcitlivější pleť.  V kombinaci s čisticím balzámem přináší pokožce exkluzivní péči. Neobsahuje alkohol a je vyrobeno v 100% bio kvalitě. Hlavními složkami je růže, rmen římský, levandule a chrpa. Pleť dočistí a tonizuje.

Krok 1: Hloubkové čištění pleti a odstranění make-upu

Dřevěnou špachtlí naneste do dlaní Bio čisticí balzám Inlight v množství o velikosti hrášku. Naneste na navlhčenou pleť, vmasírujte po obličeji i na oči a nechte působit 2 a více minut.

Krok 2: Odstranění povrchových i hloubkových nečistot

Pro smytí použijte žínku, vatový tamponek nebo namočenou mořskou houbu. Jemně odstraňte nečistoty.

Krok 3: Dočištění a tonizace pleti bez alkoholu

Na vatový tampon naneste pár kapek Bio květového tonika Inlight. Jemně nanášejte na pleť i okolí očí, dokonale dočistíte a tonizujete pokožku.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama