reklama

Puhajková málem přišla o mobil, mistr světa s ním nezvládl akrobatický trik!

reklama

I sedminásobný mistr světa se někdy utne! Právě tak by se dal popsat moment, při kterém populární novácká sporťačka Inna Puhajková málem přišla o svůj mobilní telefon. Důvěřivě jej totiž půjčila na sportovní exhibici freestyle footbagistovi Honzovi Weberovi, který s ním předváděl úchvatné akrobatické kousky. Ovšem jeden z nich mu nevyšel! 

Inna Puhajková měla v neděli 8. září napilno – celý den v brněnském AVION Shopping Parku moderovala populární akci Kroužkobraní. Ostatně – kdo jiný, než právě sympatická a věčně usměvavá hvězda sportovních novin by měl uvádět akci, na které bylo na jednom místě k vidění přes šedesát sportovních, uměleckých či jazykových kroužků. 

Podle Puhajkové je pro děti obzvlášť důležité, pokud tráví svůj čas jakoukoli „opravdovou“ činností, která je baví a která se neodehrává pouze ve virtuálním světě. „Každý pohyb, každý zájmový kroužek, kde děti rozvíjí své schopnosti a dovednosti a kde se učí něco nového, je důležitý. Zvláště v dnešní době, kdy děti mají sklony trávit svůj volný čas pasivně u televize nebo počítače,“ má jasno Puhajková. 

Sama s tím má bohaté osobní zkušenosti. „Jako dítě jsem chodila do řady kroužků, na gymnastiku, na tenis, tančila jsem a byla aktivní. Hrozně ráda na dětství vzpomínám,“ svěřila se Inna v pauze mezi moderováním, v průběhu kterého na pódiu představovala například šermíře, tanečníky či karatisty. To ještě netušila, že vzápětí přijde chvíle hrůzy a že málem nebude mít z čeho telefonovat! 

Weber se zamotal do svých triků 

Jedním ze zlatých hřebů programu byla show mnohonásobného mistra světa a Evropy ve footbagu Honzy Webera, který předváděl neskutečné kousky s kopačákem i malým hakisákem. V jednu chvíli pak poprosil Puhajkovou o mobil, že s ním předvede pár triků. A že pouze ukáže, jak správně zachytit nohou mobil, pokud vám náhodou vyklouzne z ruky. 

Místo toho si s ním však začal frajersky pohrávat, nadhazoval jej nohou, nechal jej obkroužit kolem hlavy a poté jej bezpečně chytil zpět do ruky. Při opakování triku mu však vypůjčený telefon nešťastnou náhodou sklouznul z nártu a letěl po zemi přes půl pódia! V tu chvíli Inna Puhajková vypadala pořádně vyděšeně a nevěřícně sledovala, jak Weber její drahý mobil zvedá ze země.

I s možností pádu však Honza počítal a mobil prý zkušeně utlumil tak, že se mu nic nestalo. Přesto si poté musel Puhajkovou, která bedlivě zkontrolovala, zda je její telefon v pořádku, pořádně udobřovat.  

Mohla jsem být policistka, střílet umím!

Jak později Weber prozradil, byl si na 99,99 % jistý, že Puhajkové s mobilem doopravdy nic neprovede. Kdyby přece jen ano, mohla si ho totiž Inna pořádně podat. Téměř nikdo totiž neví, že zdánlivě křehká moderátorka má policejní výcvik, umí judo a problém ji nedělá ani správné zacházení s pistolí!

„Je to tak, studovala jsem střední policejní školu. Bavila mě kriminalistika, práva nebo judo. A ve třeťáku jsme se dostali i k ostrým střelbám,“ zavzpomínala Puhajková, která – nebýt moderování – mohla lovit zločince. 

Dávám se do formy, chci uběhnout maraton   

Populární sporťačka také prozradila, jak se udržuje v kondici a jaká dřina stojí za její dokonalou postavou. „Přes léto jsem se snažila trávit čas co nejvíce venku, plavala jsem, jezdila na kole a na koni. Zároveň chodím hrát tenis a také do fitka. Snažím se sportovat tak, aby to bylo co nejpestřejší a nebylo to stereotypní,“ prozradila Inna a hned přidala, že má i velké sportovní plány. „Začala jsem se připravovat na triatlon, chodím plavat s trenérem a víc se věnuji jízdě na kole. Chci uběhnout půlmaraton, a v budoucnu i maraton,“ dodala Puhajková. 

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama