reklama

Grund Restaurant vede nový šéfkuchař Lukáš Sokol

reklama

Novým šéfkuchařem restaurace v krkonošském designovém hotelu Grund Resort Golf&Ski se stal Lukáš Sokol. Ten nahrazuje Jiřího Středu, který v Grund Restaurantu působil od samého začátku fungování hotelu, srpna 2009.

První změna na tomto postu přichází tedy po čtyřech a půl letech. „Hlavním důvodem změny je oživení jídelního lístku a nový svěží vítr, který chceme v Grund Restaurantu s příchodem nového šéfkuchaře svým hostům nabídnout ,“ prozrazuje šéf resortu Jan Grund. Sloveso „přichází“  ale není úplně nejpřesnější. Lukáš Sokol totiž poslední roky působil jako zástupce šéfkuchaře Jiřího Středy, takže nepřichází do nového prostředí. Sám se již částečně podílel na posledním jídelním lístku. Nové menu, které právě připravuje, bude však již plně v jeho režii. „Jsem velice rád, že mě byla nabídnuta pozice šéfkuchaře v tomto originálním hotelu a restauraci, která má jedinečnou atmosféru,“ prozrazuje Lukáš Sokol. „Určitě nechystám nějaké zásadní změny. Budu vycházet z prověřeného a hosty oceňovaného základu kombinace moderní světové gastronomie, krkonošských specialit a využití lokálních surovin – to vše v podobě tradičních i méně tradičních pokrmů,“ dodává Lukáš Sokol.

 

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama