reklama

Holešovický Port58 je ideálním místem na firemní akce i rodinné oslavy

reklama

Hledáte v Praze vhodné prostory pro slavnostní příležitosti? Zajeďte se podívat do holešovického restaurantu Port58. Okouzlí vás jak stylové prostory, tak vynikající kuchyně. Prostor je ideální pro svatby, narozeniny a promoce, stejně vhodný je ale i pro firemní večírky, tiskové konference a různé prezentace. Velkou výhodou restaurace je opravdu luxusní občerstvení, které připravuje šéfkuchař Otakar Humpl se svým týmem každé události na míru.

Vybrat si můžete občerstvení formou rautu, finger food, z venkovního grilu nebo jako degustační večeře, ke kterým vám obsluha ráda doporučí nejvhodnější vína. Kapacita restaurace se od formy občerstvení při oslavách odvíjí. Na degustační večeře se do Portu vejde až 90 hostů, s rautem a barovými stolky až 150. Při hezkém počasí se na zahrádku vejde dalších 90 lidí na sezení a 250 na raut. Kromě živé hudby nebo DJ vám v Portu umí zajistit ochutnávku ušlechtilých alkoholů, řízenou degustaci vín nebo třeba ukázku rolování doutníků. To můžete využít jak při firemních akcích, tak třeba při pánských jízdách.

V Portu na vás čeká ochotný personál, který se o vás bude rád starat do ranních hodin. Udělá zkrátka maximum pro to, aby se vaše akce opravdu vydařila. Pro další informace navštivte stránky www.restaurantport58.cz. Vše nejlépe proberte s majitelem osobně přímo v Portu.

Majitelem restaurace Port58 je šéfkuchař Otakar Humpl. Má více než dvacetiletou praxi, kterou získával mimo jiné i ve Španělsku. Jeho specialitou je příprava sezónních pokrmů metodou sous vide. Humpl spolupracoval se Sommelier Academy a i nadále se věnuje tématu snoubení vína s jídlem. Mezi jeho další aktivity patří zajišťování cateringu pro malé i velké společnosti a také se zabývá gastroporadenstvím.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama