reklama

Kuchařka novinářky Terezy Willoughby, díky které začnete konečně večeřet doma

reklama

Kdo nevaří, jako by snad ani nebyl. Opravdu vás ale zajímá jídlo, kvůli kterému strávíte hodiny v kuchyni a nakoupíte suroviny za cenu luxusní večeře? Toužíte po nadpozemské slasti z pečínky, nebo prostě chcete, aby se povedla? Novinářka a ve volných chvílích zapálená kuchařka Tereza Willoughby ve své kuchařské knize Bistro doma nabízí vlastní zápisník receptů, které z vás udělají hvězdu kuchyně s minimální námahou. Nechoďte pro večeři do bistra za rohem, doma máte lepší. I když si ji připravíte během půl hodiny poté, co se v osm večer vrátíte z práce.

„Máte sešit, kam si zapisujete recepty? Můj nese stopy všech fází, kterými jsem v životě prošla. Zapisuji si do něj recepty, které jsem mnohokrát zopakovala a během let jsem je vybrousila do dokonalé jednoduchosti. A přesně o ně se chci podělit. Sladké i slané, od Moravu po Irsko, zdravé a krásné. Uvařit večeři během chvilky nebude hrdinství, ale zábava,“ popisuje Tereza Willoughby, co jí motivovalo k vydání kuchařky, díky které si i nad horkou plotnou zachováte chladnou hlavu.

Tereza Willoughby: Bistro doma, vydává Esence, 184 stran, doporučená cena 379 Kč

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama