reklama

Miluška Bittnerová miluje hřbitovy a vydá se po stopách Nany!

reklama

Půvabná herečka Miluška Bittnerová, přezdívaná česká Marilyn, se chystá zaútočit na Paříž. Miluje francouzskou kuchyni, parfémy a kromě nákupů se chystá vydat se po stopách Nany podle románu Emila Zoly. „Protože miluju hřbitovy, nenechala jsem si ujít návštěvu pařížského, který je velký jako malé městečko. Leží tam Piaf, Moliére, a protože bezostyšně miluju kapelu The Doors, byla jsem i u hrobu Jima Morrisona. Shlukují se tam jeho fanoušci, pouští si jeho hudbu, popíjejí, takový tichý mejdan u idolu. Byl to vážně silný zážitek.“, vzpomíná talentovaná herečka na svou návštěvu Paříže. „Teď se chystám vydat se po stopách Nany.“

Miluška také umí ocenit dobré víno. Zavítala na akci ke dvacátému výročí francouzské brasserie Chez Marcel, kde si vyzkoušela přípravu mušlí a s horkovzdušnou pistolí se pustila do zapékání créme brulée. Nebojácně a někdy i bojácně jí sekundovaly modelky a miss Tereza Budková, Nikola Buranská a Nikol Švantnerová.  Nikol Švantnerová má ráda všechny světové kuchyně a ráda zkouší nové věci. „Tyhle mořské potvory jako mušle, ústřice, ale i třeba šneky mám moc ráda.“, usmívá se labužnicky Nikol. „Miluju sladké a créme brulée je delikatesa. Musím říct, že na poprvé se mi povedlo! Zacházet s pistolí bylo trochu složitější, jelikož byla docela veliká a hned se to spalovalo.“, směje se půvabná Nikol. „Přiznávám, že jsem mušle nikdy nejedla. Byly opravdu výborné, ale záleží, jak si je uděláte. Samozřejmě pod dohledem šéfkuchaře Romana Dolejše mi to šlo samo od ruky.“, směje se uhrančivá kráska Nikola Buranská. „Jsem holka z Moravy, víno miluju. Tatínek si dokonce nedávno pořídil domeček na Pálavě, tak se těším, že ho brzo navštívím.“, dodává Nikola. „Vloni v říjnu jsem fotila v Provence a musím říct, že si zamilovala tamní život, atmosféru i pohostinnost lidí. Určitě se tam znovu podívám.“, vzpomíná krásná modelka na svou návštěvu Francie. „Mám ráda francouzskou, italskou i řeckou kuchyni. Sem tam i něco doma uvařím přítelovi. Hlavně dezertíky, když je nějaká sváteční příležitost.“, prozradila modelka Tereza Budková. Tereza v průběhu roku hodně cestuje pracovně do zahraničí, převážně fotí v Německu.  Jak si ale holky udržují postavu? Neřeší striktní diety, ale tajemství jejich krásné postavy tkví především v aktivním životním stylu, sportu a zdravém, ale chutném jídlu.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama